Tovább a tartalomra
Kezdőoldal "Műszaki vezető"
Vajon milyen előnyökkel járhat a mobil kordon használata?

Vajon milyen előnyökkel járhat a mobil kordon használata?

Többféle lehetőséget kínál a mobil kordon felhasználása, de elsősorban egy terület lezárásának kiváló eszközeként ismerjük. Különböző alkalmak esetén választhatjuk ezt a megoldást, ha biztonságos távolságtartásra van szükség.

A legtöbben a mobil kordon használatát összekapcsolják a rendezvények, események védelmével, holott ipari környezetben is igen népszerű és hatékony eszköz. A mozgatható, könnyű súlyú térelválasztó felhasználási területeit és előnyeit vizsgáltuk meg cikkünkben.

A mobil kordon felhasználási területei

Tömegek koordinálására, biztonságos útvonal kialakítására alkalmas eszközként ismerjük leginkább a mobil kordont. Ezenkívül azonban számos helyen használható, hiszen kis súlyának, gyors áthelyezhetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas a veszélyes helyek megjelölésére is, mint például a raktárban egy állványzat vagy éppen a közúton munkát végzők és gépeik körbekerítésére. Figyelemfelkeltő jelzésekkel kiegészítve jól látható eleme a biztonsági rendszernek.

  

A kínálatunkban található alumínium térelválasztó kordon sűrített rácsozatával szabadban és fedett területeken egyaránt használható. Három méret közül választható ki a megfelelő, melyek magassága azonos, 1100 mm. Így tökéletesen alkalmasak az eltérő hosszúságú darabok is arra, hogy könnyű összekapcsolással stabil szerkezetet alkossanak. A kevés karbantartást igénylő mobil kordon biztonságosan felállítható, egyes modellek talapzathoz is rögzíthetőek. A hosszú élettartamú biztonságtechnikai eszköz általános térelválasztásra alkalmas, így építkezések, szabadtéri koncertek vagy egyéb esemény során is többször felhasználhatóak.

Az alumíniumból készült termékek előnyei

Rengeteg eszközt állítanak elő alumínium felhasználásával, ez köszönhető többek között annak, hogy egyszerűen formázható, könnyű súlya és kedvező ára van. Ez az anyag kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem rozsdásodik, emellett pedig vízzel gyorsan megtisztítható.

A felületkezelést nem igénylő alumínium termékek széles választéka kapható üzletünkben is, melyek között a tárolást segítő dobozok, raklapok, létrák, valamint a biztonsági berendezések kiegészítését szolgáló parkolásgátlók is megtalálhatóak. Azok választják elsősorban ezeket az alumínium termékeket, akik masszív, mégis könnyű, esztétikus és kevés karbantartást igénylő eszközökkel végeznék munkájukat. Az újrahasznosítható jelleg még több felhasználót vonz, hiszen ezen termékek használatával tehetünk a környezetünk védelme érdekében is.

Mobilis szerkezet

A területek ideiglenes lekerítésére alkalmas mobil kordon vásárlására elsősorban azok vállalkoznak, akik rendezvényszervezéssel foglalkoznak, illetve folyamatosan olyan munkálatokat végeznek, melyek igénylik a terület biztonságos körbekerítését, az elválasztók könnyed telepítését, gyors felállítását és lebontását is.

Az eszközök mobilitását nagyban befolyásolja, hogy több részből állnak, így tömeges szállításuk nem okoz gondot. Miután elég strapabíróak, így egymásra rakhatóak a kordonok, kevés az esélye, hogy megsérül a fém elemek egyike. A mobil kordon változó méretének és könnyű összekapcsolhatóságának köszönhetően bármely méretű terület elhatárolása megoldható ezekkel.

Összességében elmondható, hogy a mobil kordonok felhasználási területe sokoldalú, masszív anyaguk és kialakításuk garantálja a hosszú távú használatot. Amennyiben további információra lenne szüksége az alumínium termékekkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

Következő cikk Fontos szempontok hőálló irattároló szekrények kiválasztása előtt